Welkom op de website van hondenschool BS Sennenhonden in Coevorden, dé hondenschool voor alle honden! Oók voor hoog-risico honden. Deze website biedt veel informatie over de Zwitserse Sennenhonden (Appenzeller Sennenhond, Berner Sennenhond, Entlebucher Sennenhond en Grote Zwitserse Sennenhond) en over de manier waarop de affiniteit met deze rassen is geintegreerd in de werkzaamheden van de hondenschool. Maar BS Sennenhonden is er niet alléén voor de Zwitserse Sennenhonden, BS Sennenhonden is er voor álle honden en in het bijzonder voor honden die vanwege hun gedrag extra begeleiding nodig hebben. Begint u met uw pup bij BS Sennenhonden te trainen? Dan bouwen we direct vanaf het begin aan een stevige fundering voor een sterke en respectvolle onderlinge band met uw pup. Vertoont uw hond ongewenst gedrag? Komt u bij uw huidige hondenschool niet verder? Dan helpt BS Sennenhonden u graag om samen terug te keren naar de basis en van daaruit een nieuwe, stevige fundering te leggen voor een sterke en respectvolle onderlinge band met uw hond.

Meer informatie over de achtergrond van BS Sennenhonden vindt u in het menu-onderdeel Over bssennenhonden.nl onder aan deze pagina.

U vindt op deze website de volgende onderdelen:

Nieuwsbrieven

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de werkzaamheden van BS Sennenhonden, dan vindt u in dit onderdeel van de website een uitleg over de nieuwsbrieven, het nemen van een abonnement (hiervoor dient u zich te registreren) en een archief met verzonden nieuwsbrieven.

Mijn Account

Met een account kunt u deelnemen aan het discussieforum, een abonnement nemen op de nieuwsbrieven en - indien van toepassing - uw (persoonlijke) cursistendossier benaderen. Wanneer het voor het volgen van een cursus of workshop noodzakelijk is om een account te registereren, bijvoorbeeld omdat de te behandelen theorie in een cursistendossier wordt geplaatst, wordt dit vermeld in de uitgebreide informatie die u samen met de bevestiging van uw betaling ontvangt.

Cursussen, Workshops, Specials & Cursisten

Dit gedeelte van de website bestaat uit vier onderdelen:

  • in het onderdeel Cursussen vindt u alle informatie over de cursussen die voor alle honden worden verzorgd.
  • in het onderdeel Workshops vindt u alle informatie over de workshops die voor alle honden worden verzorgd.
  • in het onderdeel Specials vindt u alle informatie over de speciale activiteiten die voor alle honden worden verzorgd
  • in het onderdeel Cursisten vinden de cursisten die een cursus of workshop bij BS Sennenhonden volgen hun eigen cursistendossier met lesschema's, huiswerkschema's en de mogelijkheid om huiswerkverslagen - indien van toepassing - online in te leveren (hiervoor dient u een account te registreren).

Agenda

In de agenda vindt u een compleet overzicht met data en tijden van alle cursussen, workshops en speciale activiteiten die door BS Sennenhonden worden georganiseerd.

Forum (tijdelijk buiten gebruik)

Het forum is een gezellige ontmoetingsplaats voor eigenaren van alle honden, waar met name de opvoeding en het gedrag van de hond centraal staan. In de komende tijd zal het forum worden uitgebreid met speciale rubrieken die aansluiten bij de cursussen, workshops en speciale activiteiten die door BS Sennenhonden worden verzorgd. Voor dit onderdeel van de website dient u zich te registeren.

Rasinformatie

In dit onderdeel vindt u alle informatie over de Appenzeller, de Berner, de Entlebucher en de Grote Zwitserse Sennenhond.

Herplaatsing

Sinds 7 augustus 2012 heeft BS Sennenhonden haar herplaatsingsactiviteiten voor Sennenhonden overgedragen aan Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh". Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de stichting. Omdat BS Sennenhonden nauw betrokken is bij de herplaatsing van Sennenhonden vindt u op deze website nog wel algemene informatie over herplaatsingen.

Wanneer u graag meer informatie wilt over één van de genoemde onderdelen, klik dan op op het betreffende onderdeel in het menu.

Deze website beoogt geen volledige informatie te geven over de genoemde onderwerpen, maar dient als eerste kennismaking met BS Sennenhonden en haar werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die BS Sennenhonden u kan bieden middels haar werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor