bssennenhonden.nl
Menu

Welkom op de website van hondenschool BS Sennenhonden in Coevorden, dé hondenschool voor alle honden! Deze website biedt veel informatie over de Zwitserse Sennenhonden (Appenzeller Sennenhond, Berner Sennenhond, Entlebucher Sennenhond en Grote Zwitserse Sennenhond) en over de manier waarop de affiniteit met deze rassen is geintegreerd in de werkzaamheden van de hondenschool. Maar BS Sennenhonden is er niet alléén voor de Zwitserse Sennenhonden, BS Sennenhonden is er voor álle honden en in het bijzonder voor honden die vanwege hun gedrag extra begeleiding nodig hebben. Begint u met uw pup bij BS Sennenhonden te trainen? Dan bouwen we direct vanaf het begin aan een stevige fundering voor een sterke en respectvolle onderlinge band met uw pup. Vertoont uw hond ongewenst gedrag? Komt u bij uw huidige hondenschool niet verder? Dan helpt BS Sennenhonden u graag om samen terug te keren naar de basis en van daaruit een nieuwe, stevige fundering te leggen voor een sterke en respectvolle onderlinge band met uw hond.

Van BS Sennenhonden naar Biqqelz

Meer informatie over de achtergrond van BS Sennenhonden vindt u in het menu-onderdeel Over bssennenhonden.nl in het footer-menu onder aan deze pagina. De bedrijfsnaam BS Sennenhonden is eind 2018 gewijzigd in Biqqelz. Deze website maakt onderdeel uit van de activiteiten van Biqqelz. De activiteiten op deze website zullen in de komende tijd onder de naam Biqqelz Hondentraining resp. Biqqelz Sennenhonden worden voortgezet. Daarom zul je bij veel menu-onderdelen al worden doorgelinkt naar de nieuwe websites voor Biqqelz Hondentraining resp. Biqqelz Sennenhonden.

 

U vindt op deze website de volgende onderdelen:

Cursus & Workshop

Dit gedeelte van de website bestaat uit diverse onderdelen:

  • in het onderdeel Cursus vindt u alle informatie over de cursussen die voor alle honden worden verzorgd
  • in het onderdeel Workshop vindt u alle informatie over de workshops die voor alle honden worden verzorgd

Het onderdeel cursus is inmiddels verhuisd naar de nieuwe website van Biqqelz Hondentraining, het onderdeel Workshop volgt zo snel mogelijk.

Informatie / Rasinformatie Sennenhonden

In dit onderdeel vindt u alle informatie over de Appenzeller Sennenhond, de Berner Sennenhond, de Entlebucher Sennenhond en de Grote Zwitserse Sennenhond. Naast informatie per ras is ook algemene informatie over de Sennenhonden opgenomen. Dit onderdeel wordt momenteel verhuisd naar de nieuwe website van Biqqelz Sennenhonden.

Informatie / Herplaatsing Sennenhonden

Sinds 7 augustus 2012 heeft BS Sennenhonden haar herplaatsingsactiviteiten voor Sennenhonden overgedragen aan Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh". Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de stichting. Omdat BS Sennenhonden nauw betrokken is bij de herplaatsing van Sennenhonden vindt u op deze website nog wel algemene informatie over herplaatsingen. Dit onderdeel is inmiddels verhuisd naar de nieuwe website van Biqqelz Hondentraining.

 

Deze website beoogt geen volledige informatie te geven over de genoemde onderwerpen, maar dient als eerste kennismaking met BS Sennenhonden en haar werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die BS Sennenhonden u kan bieden middels haar werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor