bssennenhonden.nl
Menu

Biqqelz

Biqqelz is de overkoepelende naam voor een uitgebreid produkten- en dienstenpakket dat is verspreid over meerdere websites. Binnen Biqqelz spelen Biqqelz Webshops en Biqqelz Opleidingen een centrale rol.

Biqqelz Webshops

Biqqelz Webshops biedt een ruim assortiment dierenartikelen, cadeau-artikelen en keukenapparatuur. In Biqqelz Webshops zijn veel produkten opgenomen die verband houden met de diensten die via de websites van Biqqelz worden aangeboden.

Biqqelz Opleidingen

Biqqelz Opleidingen is het e-learning platform van Biqqelz. In Biqqelz Opleidingen is alle informatie opgenomen van de cursussen en workshops die via de websites van Biqqelz worden aangeboden.

 

Biqqelz Activiteiten (afdelingen)

Benieuwd naar de andere activiteiten (afdelingen) van Biqqelz? Elk van de activiteiten (afdelingen) is ondergebracht op een eigen website, dus neem snel een kijkje op één van deze Biqqelz-websites. Dat gaat heel gemakkelijk door in onderstaande lijst op de naam van de activiteit (afdeling) te klikken.

Biqqelz Administratieve Dienstverlening

Biqqelz Administratieve Dienstverlening is een kleinschalig full-service administratiekantoor waar je terecht kunt voor administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en personele dienstverlening. Biqqelz Administratieve Dienstverlening is er voor het MKB, voor ZZP-ers én voor particulieren.

Biqqelz Bach Bloesem Therapie

Biqqelz Bach Bloesem Therapie biedt ondersteuning bij diverse klachten van jouw hond, door het samenstellen van een Bach Bloesemremedie op maat.

Biqqelz Borduurstudio

Biqqelz Borduurstudio maakt de mooiste borduursels op kleding, bedrijfskleding, tassen, woonaccessoires, bad- en bedtextiel en nog veel meer. Biqqelz Borduurstudio werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wil je een eigen afbeelding of een bedrijfslogo laten borduren? Of zoek je een leuk standaard borduurpatroon? Biqqelz Borduurstudio helpt je graag om een optimaal resultaat te bereiken.

Biqqelz Culinair

Biqqelz Culinair biedt informatie over diverse keukenapparatuur en de lekkerste recepten voor gezonde én verantwoorde voeding.

Biqqelz Hondenfotografie

Biqqelz Hondenfotografie voor de mooiste foto's van jouw hond. 

Biqqelz Hondenpuzzels

Biqqelz Hondenpuzzels biedt informatie over zelfgemaakte en commerciële hondenpuzzels, maar verzorgt ook ook workshops en cursussen om jou en jouw hond lekker samen te leren puzzelen.

Biqqelz Hondentolk

Biqqelz Hondentolk..... voor een goed gesprek met jouw hond!

Biqqelz Hondentraining

Biqqelz Hondentraining biedt begeleiding voor honden met gedragsproblemen en leuke activiteiten voor jou en jouw hond.

Biqqelz Puppyspeelplaats

Biqqelz Puppyspeelplaats biedt een socialisatieparcours voor fokkers die de socialisatie van hun pup een extra stimulans willen geven.

Biqqelz Speurhondentraining

Biqqelz Speurhondentraining verzorgt workshops en cursussen praktijkspeuren (mantrailing) en detectiespeuren (geurdetectie of scent detection) voor honden. 

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor