bssennenhonden.nl
Menu
BS Sennenhonden heeft grote affiniteit met Sennenhonden die herplaatst moeten worden. Al sinds de oprichting van de hondenschool was er op de website een speciale afdeling ingericht voor Sennenhonden die herplaatst moesten worden. Op 7 augustus 2012 heeft Betty Sikkema de Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" opgericht en heeft BS Sennenhonden haar herplaatsingsactiviteiten voor Sennenhonden overgedragen aan deze stichting. De stichting biedt een zelfstandig platform voor de herplaatsing van Sennenhonden. Het aanmelden van nieuwe herplaatsers bij BS Sennenhonden is niet meer mogelijk, dit kunt u nu via de website van Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" doen.
 
Natuurlijk blijft de affiniteit met herplaatsers bestaan en zal Betty haar kennis van en ervaring met herplaatsers inzetten voor zowel de stichting als de hondenschool. Stichting en hondenschool vullen elkaar dan ook prima aan, maar door de splitsing hebben beide een eigen klankbord gekregen en kunnen bij de profilering de voor ieder meest geschikte tools worden ingezet.
 
De stichting is voor haar werkzaamheden volledig afhankelijk van giften en donaties, overheidssteun in de vorm van subsidies en/of schenkingen bestaat helaas niet voor dit soort stichtingen. Daar waar mogelijk ondersteunt BS Sennenhonden de stichting in diverse vormen. Toch blijft het voor de stichting erg moeilijk om het hoofd boven water te houden. Draagt u herplaatsers ook een warm hart toe en bent u, net als BS Sennenhonden, in de gelegenheid om de stichting te ondersteunen? Elke bijdrage is van harte welkom! Kijk op de website van Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" voor de manieren waarop u een bijdrage kunt leveren. Namens de herplaatsers alvast bedankt!
 
Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor