bssennenhonden.nl
Menu
Ach ja... Internet is en blijf een leuk medium... "Wie de schoen past..." werd er op 24-02-2009 op een weblog geschreven en op 08-03-2009 werd er een felicitatie op diezelfde weblog geplaatst omdat die schoen iemand perfect (b)leek te passen. De eigenaren van de betreffende weblog hebben het dus tóch nog niet helemaal begrepen... Dat is enerzijds natuurlijk erg jammer, maar anderzijds is het nu eenmaal een feit dat wanneer mensen zó overtuigd zijn van hun eigen gelijk, het geen enkele zin heeft om met wat voor argumenten dan ook te proberen jezelf te verdedigen.
 
Wanneer iemand een probleem heeft met wat ik op mijn website schrijf, kan diegene zich persoonlijk bij mij melden. Gebeurt dat niet en wordt er uitsluitend via een weblog commentaar geleverd (pas een half jaar na publicatie en dan ook nog uitsluitend vanwege frustratie om een heel ander punt), dan heb ik geen andere keuze dan het te zien als nóg meer onruststokerij die niet op feitelijkheden is gebaseerd en die op geen enkele manier onderbouwd kan worden. Als puntje bij paaltje komt houden ook deze mensen zich, in tegenstelling tot hetgeen zij anderen adviseren, kennelijk liever bezig met triviale zaken dan met zaken die er écht toe doen. Zoals de waard is.... En... zeggen is één, doen is een tweede, nietwaar?
 
Het enkele feit dat men mij zonder verdere aankondiging heeft verwijderd uit de abonneelijst voor de weblog in kwestie mag ik dan vast opvatten als bevestiging dat de lompe klompen inmiddels nieuwe baasjes hebben gevonden. Dat moet ook wel, anders zou het "België-bezoek" op mijn website niet zo explosief zijn gestegen. Van harte gefeliciteerd met jullie Lompe Klompen! Jullie zullen ze binnen jullie eigen Roedel ongetwijfeld nog vaak gaan gebruiken!

Noot d.d. 11-03-2009: Gossie...... een dag na publicatie van dit bericht ontving ik alsnog een mailtje dat er weer nieuws op de betreffende weblog is geplaatst. Wát een toeval! Niet dat dit iets verandert aan het feit dat die 2 paar Lompe Klompen inmiddels perfect passend zijn gebleken... Nu alleen nog die roze bril af zetten, dan komt het misschien tóch nog goed!
 

BS Sennenhonden
Betty Sikkema


© 2009 BS Sennenhonden - Meppel

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor