bssennenhonden.nl
Menu
Het is inmiddels al een beetje traditie aan het worden: de Nieuwjaarswandeling van BS Sennenhonden. Deze aangelijnde wandeling is bedoeld voor (oud-)cursisten en forumleden en vindt plaats op 8 januari 2012. De ontvangst vindt plaats op de bedrijfslocatie van BS Sennenhonden, Douwenmaat 1-15, 7942 KD in Meppel, maar de wandeling zelf vindt plaats bij het Havelter Hunebed.
 
Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):
* 10.30-11.15 uur: Ontvangst met koffie, kennismaking
* 11.15-11.30 uur: Klaarmaken voor vertrek naar Havelte
* Aansluitend: Wandeling in de omgeving van het Hunebed van Havelte, waar we onderweg onze zelf meegebrachte lunchpakketjes zullen nuttigen
* 14.00-14.15 uur: Klaarmaken voor vertrek naar Meppel
* Vanaf 14.30 uur: Borrelen en oliebollen eten
* uiterlijk 17.00 uur: Einde

2011-12-23-01 01                                                         Uw gidsen tijdens deze wandeling (v.l.n.r.): Balou, Betty, Bandit & Floris
 
Deelname aan deze Nieuwjaarswandeling is gratis. De lunch tijdens de wandeling dient u zelf mee te nemen en is dus voor eigen rekening, de consumpties op de bedrijfslocatie van BS Sennenhonden (inclusief de oliebollen) worden u aangeboden door BS Sennenhonden.

Forumleden kunnen zich aanmelden via het topic over de Nieuwjaarswandeling op het Sennenhondengedragsforum. (Oud-)cursisten kunnen zich aanmelden door het sturen van een e-mail met uw naam- en adresgegevens en het aantal deelnemers naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Heeft u nog geen Sennenhond, maar wilt u graag kennismaken met de verschillende Sennenhonden en hun eigenaren, dan bent u ook van harte welkom bij de ontvangst in Meppel en de wandeling in Havelte. Helaas kunt u niet deelnemen aan de borrel en het oliebollenfestijn na afloop, dit is uitsluitend voor (oud-)cursisten en forumleden bedoeld. U kunt zich voor de Nieuwjaarswandeling aanmelden door het sturen van een e-mail met uw naam- en adresgegevens en het aantal deelnemers naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Informeer vooraf wel even naar de aanwezigheid van de rassen van uw voorkeur, dat voorkomt teleurstellingen!
 

Graag tot ziens op 8 januari 2012!BS Sennenhonden
Betty Sikkema


© 2011 BS Sennenhonden - Meppel
Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor