bssennenhonden.nl
Menu

Het is inmiddels al een traditie geworden: de Nieuwjaarswandeling van BS Sennenhonden. Deze aangelijnde wandeling is bedoeld voor (oud-)cursisten en leden van het Sennenhondengedragsforum. De ontvangst vindt plaats op de bedrijfslocatie van BS Sennenhonden, Douwenmaat 1-15, 7942 KD in Meppel, maar de wandeling zelf vindt plaats in een mooi wandelgebied in de nabije omgeving.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):

  • 10.30-11.15 uur: Ontvangst met koffie, kennismaking
  • 11.15-11.30 uur: Klaarmaken voor vertrek naar Havelte
  • Aansluitend: Wandeling in de omgeving van het Hunebed van Havelte
  • 14.00-14.15 uur: Klaarmaken voor vertrek naar Meppel
  • Vanaf 14.30 uur: Borrelen en oliebollen eten
  • Uiterlijk 17.00 uur: Einde

Deelname aan deze Nieuwjaarswandeling is gratis. De lunch tijdens de wandeling dient u zelf mee te nemen en is dus voor eigen rekening, de consumpties op de bedrijfslocatie van BS Sennenhonden (inclusief de oliebollen) worden u aangeboden door BS Sennenhonden.

Aanmelding is heel eenvoudig: u hoeft - na registratie van een account en inloggen op de website - slechts onderaan dit evenement het vakje 'Ik wil naar dit evenement' aan te vinken en vervolgens te klikken op 'registreren'.

Heeft u nog geen Sennenhond, maar wilt u graag kennismaken met de verschillende Sennenhonden en hun eigenaren, dan bent u ook van harte welkom bij de ontvangst in Meppel en de wandeling in Havelte. U kunt zich in dit geval voor de Nieuwjaarswandeling aanmelden door het sturen van een e-mail met uw naam- en adresgegevens en het aantal deelnemers naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Helaas kunt u niet deelnemen aan de borrel en het oliebollenfestijn na afloop, dit is uitsluitend voor (oud-)cursisten en forumleden bedoeld. Informeer vooraf wel even naar de aanwezigheid van de rassen van uw voorkeur, dat voorkomt teleurstellingen!

Graag tot ziens op 13 januari 2013!BS SENNENHONDEN
Betty Sikkema
Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor