bssennenhonden.nl
Menu
Inmiddels is het programma bekend voor de Open Dag van BS Sennenhonden op 7 oktober 2012. De dagindeling ziet er - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt uit:
 
Programma Open Dag BS Sennenhonden – 7 Oktober 2012
 
11.00 – 11.30 uur: Demo-les Natuurlijk Opvoeden van je hond
 
12.00 – 12.30 uur: Mini-workshop Natuurlijk Steppen met je hond
 
13.00 – 13.30 uur: Mini-workshop Braintraining / Hersenwerk voor je hond
 
14.00 – 14.30 uur: Mini-workshop Natuurlijk Fotograferen van je hond
 
15.00 – 15.30 uur: Demo-les Natuurlijk Opvoeden van je hond 
 
De kosten voor deelname aan de demo-lessen en mini-workshops bedragen € 5,00 per baas-hond-combinatie. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Herplaatsing Sennenhonden “Citta von Bännlifluh”. Er kunnen maximaal 6 baas-hond-combinaties per demo-les of workshop meedoen. Inschrijving kan tijdens de dag zelf, tot 5 minuten vóór aanvang, en vindt plaats op volgorde van aanmelding. Voor elke deelnemende baas-hond-combinatie is er een goodybag met iets lekkers, iets leuks en natuurlijk heel veel informatie! 
 
Tussen de demo-lessen en mini-workshops door kunt u kennismaken met diverse Sport & Spel activiteiten voor baas en hond, zoals Treibball, Steppen, Braintraining / Hersenwerk, losse onderdelen uit een Sport&Spelparcours, de Honden-Grabbel-Snuffel-Ballenbak, etc. 
 
Daarnaast kunt u tijdens de Open Dag terecht voor informatie over de diensten en produkten die BS Sennenhonden aanbiedt.  
 
Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de Stichting Herplaatsing Sennenhonden “Citta von Bännlifluh”. Wilt u tijdens de Open Dag een gift doen aan de stichting? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van de speciale Giftenbox. Ook worden er heerlijke wafels gebakken, waarvan de verkoopopbrengst voor de stichting bestemd is. Eet u een wafeltje mee? Namens de herplaatsers bedankt! 
 
Als speciale gasten van de Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" zijn Appenzeller reu Bhodi en Grote Zwitser reu Bob de gehele dag aanwezig. Ook Appenzeller teef Abby is uitgenodigd, maar wegens verplichtingen elders is nog niet zeker of zij dit kan combineren met een bezoekje aan de Open Dag.
 


BELANGRIJK:
 
Een groot deel van de activiteiten van BS Sennenhonden is gericht op het werken met honden met probleemgedrag. Daarom een vriendelijk verzoek: benader de aanwezige honden niet ongevraagd en gun hen de ruimte die zij nodig zijn, zeker wanneer zij even in een bench zitten. Op deze manier kunnen ook de minder gemakkelijke honden én hun baasjes aan deze Open Dag deelnemen en kan iedereen een leuke dag beleven.
 


Wilt u gedurende deze dag een bestelling meenemen uit de Webwinkel? Dan verzoek ik u vriendelijk om deze uiterlijk vrijdag 5 oktober 2012 via de Webwinkel, per mail of telefonisch door te geven. Uw bestelling wordt dan voor u klaargezet en deze kunt u tussen de demo-lessen en mini-workshops door komen afhalen.
 
De Open Dag vindt plaats op het vestigingsadres: Douwenmaat 1-15, 7942 KD in Meppel (Industrieterrein Noord)
 

Graag tot ziens op 7 oktober a.s.!
 
 
 
BS SENNENHONDEN
Betty Sikkema
 
Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor