bssennenhonden.nl
Menu
Het is inmiddels al een traditie geworden: de Nieuwjaarswandeling van BS Sennenhonden. Deze aangelijnde wandeling is bedoeld voor (oud-)cursisten, leden van het Sennenhondengedragsforum en voor iedereen die interesse heeft in de werkzaamheden van BS Sennenhonden en hiermee in een informele sfeer wil kennismaken. De ontvangst vindt plaats op de bedrijfslocatie van BS Sennenhonden, Douwenmaat 1-15, 7942 KD in Meppel, maar de wandeling zelf vindt plaats in een mooi wandelgebied in de nabije omgeving.
 
Programma (onder voorbehoud van wijzigingen):
  • 10.30-11.00 uur: Ontvangst met koffie, kennismaking
  • 11.00-11.15 uur: Klaarmaken voor vertrek naar Havelte
  • Aansluitend: Wandeling in de omgeving van het Hunebed van Havelte
  • 14.00-14.15 uur: Klaarmaken voor vertrek naar Meppel
  • Vanaf 14.30 uur: Borrelen en oliebollen eten
  • Uiterlijk 16.30 uur: Einde

Deelname aan deze Nieuwjaarswandeling kost € 5,00 per persoon. De lunch tijdens de wandeling dient u zelf mee te nemen en is dus voor eigen rekening, de consumpties op de bedrijfslocatie van BS Sennenhonden (inclusief de oliebollen) worden u aangeboden door BS Sennenhonden.
 
Aanmelding is heel eenvoudig: u hoeft - na registratie van een account en inloggen op de website - slechts onderaan dit evenement het vakje 'Ik wil naar dit evenement' aan te vinken en vervolgens te klikken op 'registreren'.
 
 
Graag tot ziens op 13 januari 2013!
 
 
BS Sennenhonden
Betty Sikkema
Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor