Via het onderdeel Nieuwsbrieven heeft u toegang tot de verschillende Nieuwsbrieven die regelmatig via deze website worden verstuurd. Deze Nieuwsbrieven zijn openbaar toegankelijk en kunnen dus door alle bezoekers van de website worden gelezen. Wanneer u één of meer van deze Nieuwsbrieven in het vervolg automatisch per e-mail wilt ontvangen, kunt u een account registreren op de website en onderaan het registratieformulier de door u gewenste Nieuwsbrieven aanvinken. Vanaf het moment dat uw account is geactiveerd ontvangt u de door u gewenste Nieuwsbrieven.

Wilt u op een later moment uw abonnement op de Nieuwsbrieven wijzigen, dan kan dat op drie manieren:

  • via de link 'Wijzig uw inschrijving' onderaan elke Nieuwsbrief die u ontvangt kunt u direct uw abonnementen wijzigen
  • door met uw account in te loggen op de website kunt u in uw profiel de door u gewenste wijzigingen aanbrengen op het tabblad Nieuwsbrieven
  • door met uw account in te loggen op de website kunt u in het onderdeel Nieuwsbrieven de gewenste wijzigingen aanbrengen in het menu Aan- en afmelden Nieuwsbrieven

Zorg er in alle gevallen wel voor dat u de wijzigingen opslaat, anders worden deze niet door de website geregistreerd.

Wanneer u uw abonnement op alle Nieuwsbrieven wilt opzeggen kunt u op één van de hierboven beschreven manieren de lopende abonnementen uit uw profiel verwijderen. Een andere mogelijkheid is om in het onderdeel Nieuwsbrieven te klikken op de link 'Uitschrijven voor alle lijsten' in het menu Aan- en afmelden Nieuwsbrieven.

Wanneer u de Nieuwsbrieven niet langer wilt ontvangen omdat u niet langer van uw account gebruik wilt maken, stuurt u dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om uw account op de website te verwijderen. Uw account inclusief uw abonnementen op de Nieuwsbrieven worden dan verwijderd. Mocht u op een later moment de Nieuwsbrieven wél weer willen ontvangen, of gebruik willen maken van één van de andere opties waarvoor een account noodzakelijk is, dan dient u een nieuwe account te registreren.

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor