Wanneer u een workshop gaat volgen bij BS Sennenhonden is onderstaande Algemene Informatie van belang.

Doelgroep

De workshops van BS Sennenhonden richten zich niet alleen op alle Sennenhondeneigenaren, maar ook op alle eigenaren van andere rassen en eigenaren van rasloze honden. Eigenaren van honden met geringe gedragsproblemen zijn ook welkom bij de workshops, immers zij hebben vaak extra behoefte aan goede begeleiding en BS Sennenhonden is van mening dat met een beetje goede wil, acceptatie, aanpassingsvermogen en hier en daar wat extra aanwijzingen, iedereen een leuke en leerzame tijd moet kunnen hebben. Wel vragen wij eigenaren van honden met geringe gedragsproblemen om deze gedragsproblemen even bij de inschrijving te vermelden, zodat wij hiermee dan rekening kunnen proberen te houden houden bij de grootte en/of samenstelling van de groep. Voor eigenaren van honden met meer ernstige gedragsproblemen geldt dat zij vaak beter eerst een individueel traject kunnen volgen. Bij twijfel over de vraag of uw hond kan deelnemen aan een workshop verzoeken wij u om vooraf telefonisch contact op te nemen.

Inschrijving

Voor alle workshops van BS Sennenhonden kunt u zich inschrijven via de agenda op de website. In de detailweergave van elke evenement vindt u een knop "Klik hier om u voor dit evenement in te schrijven". Wanneer u op deze knop klikt opent in een nieuw venster een inschrijfformulier dat u na het invullen via één klik op de verzendknop kunt versturen. Zodra uw inschrijfformulier door ons is verwerkt ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging, samen met een factuur voor het cursusgeld.

Cursusgeld

Voor de hoogte van het cursusgeld wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke workshops. Voor alle workshops geldt dat uw inschrijving pas definitief is, na ontvangst van uw betaling. Houdt u daarom de uiterste betaaldatum op de factuur goed in de gaten en betaal zo snel mogelijk! Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsbrief met verdere informatie rondom de workshop waarvoor u zich heeft ingeschreven.

Goodybag

Iedere cursist ontvangt bij aanvang van de workshop een Goodybag, met daarin o.a. lekkers en heel veel informatie!

Algemene Cursusvoorwaarden

In aanvulling op bovenstaande zijn de Algemene Cursusvoorwaarden van BS Sennenhonden van toepassing.

 

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor