bssennenhonden.nl
Menu
In deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de wijzigingen die BS Sennenhonden gaat doorvoeren in het verzenden van Nieuwsbrieven. Deze wijzigingen worden gefaseerd doorgevoerd en daarbij is het nu de beurt aan de groep leden van het Sennenhondengedragsforum.

 

Huidige werkwijze
Wanneer u een account registreert voor deelname aan het Sennenhondengedragsforum kunt u onderaan het registratieformulier de door u gewenste Nieuwsbrieven aanvinken. Dat kunnen ook andere Nieuwsbrieven zijn dan de Nieuwsbrief Gedragforuminformatie.

Nieuwe werkwijze
Onder de nieuwe werkwijze dient iedereen die op de hoogte wil blijven van de Nieuwsbrieven van BS Sennenhonden, zich in te schrijven voor de e-mailupdates op de nieuwe Weblog van BS Sennenhonden. Deze inschrijving staat dus los van het registreren van een account op de website. Over de wijze van inschrijving voor de e-mailupdates op de Weblog wordt verderop in deze Nieuwsbrief informatie verstrekt.

Werkwijze registratie Weblog
Wanneer u in de toekomst één of meer van de Nieuwsbrieven van BS Sennenhonden wilt (blijven) ontvangen, verzoek ik u om uw e-mailadres te registreren op de Weblog van BS Sennenhonden. U ontvangt vervolgens een e-mailbericht met een bevestigingslink in uw mailbox. Vanaf het moment dat u uw inschrijving heeft bevestigt ontvangt u automatisch een e-mailbericht wanneer er een nieuwe Nieuwsbrief verschijnt.

Waarom al deze wijzigingen?
De belangrijkste reden voor deze wijzigingen is de complexiteit van het systeem met meerdere Nieuwsbrieven voor groepen gebruikers met verschillende rechten op de website. Een andere belangrijke reden is dat een Weblog flexibeler en gebruikersvriendelijker is, niet alleen voor het verzenden van Nieuwsbrieven maar zeker voor de gebruikers die zich aanmelden om de Nieuwsbrieven te ontvangen, zonder dat zij een account op de website hebben geregistreerd. Daarnaast bevatten alle Nieuwsbrieven 'tijdelijke' informatie, informatie die door het verstrijken van de tijd de relevantie verliest en daardoor eigenlijk niet zo goed op een website past. Voor BS Sennenhonden zijn dit de belangrijkste redenen om voor deze 'tijdelijke content' een Weblog in te schakelen.

Bereikbaarheid Weblog
De nieuwe Weblog van BS Sennenhonden is niet alleen rechtstreeks bereikbaar, maar ook via een nieuw aangemaakt menu op de website. Maakt u van deze laatste mogelijkheid gebruik, dan zult u zien dat de Weblog draait 'binnen' de website.

Tot zover deze Nieuwsbrief. Ik hoop dat u met plezier de nieuwe Nieuwsbrieven zult blijven lezen en wens u veel profijt van de Weblog van BS Sennenhonden.

Met vriendelijke groet,

BS SENNENHONDEN
Betty Sikkema

En een poot van Bandit, Balou & Floris


© 2011 BS Sennenhonden - Meppel
Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor