bssennenhonden.nl
Menu

Doelgroep

De workshops Natuurlijk Puzzelen met je hond zijn bedoeld voor alle eigenaren die de relatie met hun hond willen verbeteren door het inzetten van hondenpuzzels. Deze workshop is ook geschikt voor honden met gedragsproblemen (denk bijvoorbeeld aan hyperactief gedrag) en voor honden met een fysieke beperking! Wel verzoeken wij u om gedragsproblemen en/of fysieke beperkingen even bij uw inschrijving te vermelden. We proberen er dan in de grootte en/of samenstelling van de groep rekening mee te houden.

Cursusinhoud

Spelletjes doen met uw hond is een prima manier om de onderlinge relatie tussen u en uw hond te onderhouden en/of te verbeteren. Voor deze workshops beperken wij ons tot een specifieke categorie spellen: de hondenpuzzels (hersenwerk spellen/puzzels). 

Commerciële hondenpuzzels

Het aanbod commerciële interactieve hondenpuzzels blijft groeien. Maar hoe maakt u als hondeneigenaar nu een keuze uit dat gehele aanbod? Welke puzzels vindt uw hond het leukste? Welke puzzels zijn het makkelijkste? En welke het moeilijkste? Is uw hond ook na één keer spelen nog geïnteresseerd in de puzzels? Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is: spelen maar! Alleen door met de puzzels aan het werk te gaan komt u er achter wat uw hond er van vindt. Maar helaas mag u de puzzels nergens eerst uitproberen voordat u tot aankoop overgaat. En dáár gaat BS Sennenhonden verandering in brengen met deze reeks workshops

Tijdens elke workshop staat het aanbod puzzels van één bepaald merk centraal. Bij elke puzzel is duidelijk aangegeven wat het moeilijkheidsnivo is en u krijgt, voordat u naar hartelust kunt gaan puzzelen, uitleg over de bedoeling van elke puzzel. Indien gewenst krijgt u ook begeleiding bij de uitwerking van de puzzel. Op deze manier kunt u samen met uw hond ontdekken welke puzzels u beide het leukste vindt.

Voor de volgende merken hondenpuzzels worden workshops georganiseerd:

Zelfgemaakte hondenpuzzels

Dat puzzelen ook anders kan zult u ontdekken tijdens de workshops waarin we aandacht besteden aan diverse soorten puzzels die op eenvoudige wijze zelf gemaakt kunnen worden van afval- en restmaterialen en van materialen die doorgaans een ander gebruiksdoel hebben. Mogelijkheden te over! We kunnen wel zeggen dat de grens van het (on)mogelijke in dit geval wordt bepaald door de grens van de creativiteit van de eigenaar. Waar liggen úw grenzen? Ontdek het tijdens één van deze workshops!

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor