bssennenhonden.nl
Menu

Doelgroep

Zelf speeltjes knopen voor uw hond is niet alleen een hele leuke maar ook hele dankbare hobby! De workshop Natuurlijk Speeltjes knopen voor je hond is bedoeld voor alle hondeneigenaren die graag willen kennismaken met het zelf knopen van hondenspeeltjes, maar die het nog niet zo vanzelfsprekend vinden om 'zomaar' zelf aan de slag te gaan met diverse soorten materialen, de vlecht- en knoopvaardigheden zoals deze op de lagere school werden aan geleerd en de informatie die op internet te vinden is.

Cursusinhoud

Veel honden hebben een behoorlijke collectie speelgoed, vaak in de meest uiteenlopende soorten, maten, kleuren en varianten. Aan commercieel speelgoed van goede kwaliteit hangt echter doorgaans een aardig prijskaartje. En wanneer u steeds nieuwe goedkope speeltjes moet kopen omdat uw hond ze sloopt, bent u al snel net zo veel geld kwijt als aan de aanschaf van een duur speeltje. Zou het niet veel leuker zijn om van goedkope (rest)materialen zelf speeltjes te maken voor uw hond?

In deze workshop beperken we ons tot een specifieke categorie speeltjes: de geknoopte speeltjes. Geknoopte speeltjes zijn speeltjes die geschikt zijn voor trek-, zoek- en apporteerspelletjes en die worden gemaakt met diverse knooptechnieken die u misschien zelf nog wel kent van de lagere school. Een steeds groter wordende groep hondenbaasjes heeft interesse in het zelf knopen van hondenspeeltjes en dat komt zeker niet in de laatste plaats door de vele leuke kleurencombinaties en modellen die er mogelijk zijn. Deze workshop besteedt aandacht aan de basis- en vervolgtechnieken van het vlechten en knopen van speeltjes voor uw hond, de benodigdheden, de voor- en nadelen, do's en don'ts om de deelnemers op weg te helpen en natuurlijk diverse foto's om u te inspireren en uw eigen fantasie de vrije loop te laten. Uw inspanningen zullen door uw hond zeer gewaardeerd worden!

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De workshop bestaat uit 1 groepsles
  • De les duurt 2 1/2 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 4
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 8
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar

Benodigheden

Inschrijving

De inschrijving voor deze workshop vindt plaats volgens de procedure zoals vermeld in het onderdeel Workshops - Algemene Informatie

.

Cursusgeld

De kosten voor de workshop Natuurlijk Speeltjes knopen voor je hond bedragen € 45,00 (inclusief consumpties). Uiteraard zijn er voldoende voorbeelden van reeds geknoopte speeltjes aanwezig en neemt u de speeltjes die u tijdens de workshop heeft gemaakt lekker mee naar huis.

Algemene Cursusvoorwaarden

Door uw inschrijving voor de workshop Natuurlijk Speeltjes knopen voor je hond verklaart u zich akkoord met de Algemene Cursusvoorwaarden van BS Sennenhonden. Leest u daarom deze Algemene Cursusvoorwaarden door vóórdat u zich inschrijft.

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor