bssennenhonden.nl
Menu

Doelgroep

De workshops Natuurlijk Puzzelen met je hond zijn bedoeld voor alle eigenaren die de relatie met hun hond willen verbeteren door het inzetten van hondenpuzzels. Deze workshop is ook geschikt voor honden met gedragsproblemen (denk bijvoorbeeld aan hyperactief gedrag) en voor honden met een fysieke beperking! Wel verzoeken wij u om gedragsproblemen en/of fysieke beperkingen even bij uw inschrijving te vermelden. We proberen er dan in de grootte en/of samenstelling van de groep rekening mee te houden.

Cursusinhoud

Spelletjes doen met uw hond is een prima manier om de onderlinge relatie tussen u en uw hond te onderhouden en/of te verbeteren. Voor deze workshops beperken wij ons tot een specifieke categorie spellen: de zelfgemaakte spellen (hersenwerk spellen/puzzels).

Zelfgemaakte hondenpuzzels

Dat puzzelen ook anders dan met commerciële hondenpuzzels kan, zult u ontdekken tijdens deze workshop waarin we aandacht besteden aan diverse soorten puzzels die op eenvoudige wijze zelf gemaakt kunnen worden van afval- en restmaterialen en van materialen die doorgaans een ander gebruiksdoel hebben. Mogelijkheden te over! We kunnen wel zeggen dat de grens van het (on)mogelijke in dit geval wordt bepaald door de grens van de creativiteit van de eigenaar. Waar liggen úw grenzen? Ontdek het tijdens één van deze workshops!

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor