bssennenhonden.nl
Menu

Doelgroep

De workshops Natuurlijk Puzzelen met je hond: Trixie Dog Activity Games zijn bedoeld voor alle hondeneigenaren die op een actieve manier met hun hond willen kennismaken met het commerciële aanbod interactieve hondenpuzzels. De workshops zijn ook geschikt voor honden met gedragsproblemen! Wel verzoeken wij u om deze gedragsproblemen even bij uw inschrijving te vermelden. We proberen er dan in de grootte en/of samenstelling van de groep rekening mee te houden.

Cursusinhoud

Het aanbod commerciële interactieve hondenpuzzels blijft groeien. Maar hoe maakt u als hondeneigenaar nu een keuze uit dat gehele aanbod? Welke puzzels vindt uw hond het leukste? Welke puzzels zijn het makkelijkste? En welke het moeilijkste? Is uw hond ook na één keer spelen nog geïnteresseerd in de puzzels? Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is: spelen maar! Alleen door met de puzzels aan het werk te gaan komt u er achter wat uw hond er van vindt. Maar helaas mag u de puzzels nergens eerst uitproberen voordat u tot aankoop overgaat. En dáár gaat BS Sennenhonden verandering in brengen met deze workshops!

Tijdens elke workshop staat het aanbod puzzels van één bepaald merk centraal. Bij elke puzzel is duidelijk aangegeven wat het moeilijkheidsnivo is en u krijgt, voordat u naar hartelust kunt gaan puzzelen, uitleg over de bedoeling van elke puzzel. Indien gewenst krijgt u ook begeleiding bij de uitwerking van de puzzel. Op deze manier kunt u samen met uw hond ontdekken welke puzzels u beide het leukste vindt.

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De workshop bestaat uit 1 groepsles van ca. 2 1/2 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 2
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 4
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar

Tijdens de workshop draait er op een groot scherm een video-presentatie van alle Trixie Dog Activity Games.

Vooropleiding

Voor de workshops Natuurlijk Puzzelen met je hond: Trixie Dog Activity Games geldt voor u als eigenaar én voor uw hond géén vooropleiding.

Benodigheden

Uiteraard neemt u uw hond mee naar de workshop. U kunt uw reguliere halsband (géén slipketting) en lijn gebruiken. Wanneer uw hond nog niet volledig los kan werken, is een lange(re) lijn aan te bevelen. Vergeet u ook uw goede humeur niet?

Minimumleeftijd

Voor de workshops geldt géén minimumleeftijd voor uw hond. Iedere eigenaar-hond-combinatie die aan de criteria genoemd onder het kopje "Vooropleiding" voldoet, kan deelnemen. Omdat puzzelen een grote inspanning van uw hond verlangt, is het raadzaam om niet met al té jonge honden deel te nemen.

Inschrijving

Voor de workshops kunt u zich via onderstaande agenda inschrijven. Selecteer de datum van uw keuze en volg de instructies in het scherm dat zich opent.

Cursusgeld

De kosten voor de workshop bedragen € 25,00 (inclusief consumpties). Er zijn natuurlijke beloningssnacks aanwezig, maar u wordt geadviseerd om ook zelf beloningssnacks mee te nemen die uw hond lekker vindt.

Aanschaf commerciële puzzels

Wanneer u na afloop van de workshop besluit om één of meer van de puzzels aan te schaffen, ontvangt u 10% korting op de aanschafprijs. U ontvangt hiervoor een kortingscode die u kunt gebruiken bij uw bestelling via de webshop. Let op: Ondanks zorgvuldige planning kan helaas niet worden gegarandeerd dat alle commerciële hondenpuzzels tijdens elke workshop uit voorraad leverbaar zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Algemene Cursusvoorwaarden

Door uw inschrijving voor de workshop Natuurlijk Puzzelen met je hond: Trixie Dog Activity Games verklaart u zich akkoord met de Algemene Cursusvoorwaarden van BS Sennenhonden. Leest u daarom deze Algemene Cursusvoorwaarden door vóórdat u zich inschrijft.

 

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor