bssennenhonden.nl
Menu
Met ingang van 2012 zullen geen nieuwe artikelen meer verschijnen op de Weblog van BS Sennenhonden. Vanwege de overstap naar een geheel nieuwe website zullen de Nieuwsbrieven weer - net zoals dit tot mei 2011 het geval was - rechtstreeks op de website worden gepubliceerd.

Het gebruik van de Weblog kende zeker enkele voordelen, zoals:
- eenvoudige mogelijkheid tot aanmelden voor updates
- automatische verzending van updates naar e-mailabonnees
- automatische koppeling met social media
- mogelijkheid om reacties op berichten te plaatsen

Er waren echter ook enkele belangrijke nadelen:
- het beheer van de Weblog vond plaats op een andere plek, op een totaal andere manier
- er was geen mogelijkheid om voor een bepaalde categorie nieuwsbrieven aan te melden, het was alles-of-niets
- de layout was vaak lastig goed te krijgen, zeker daar waar er foto's gepubliceerd werden
- met name de herplaatsers bleken minder onder de aandacht te komen van het publiek
- na het verwijderen van een artikel, bijvoorbeeld wanneer er een herplaater was geplaatst, verstuurde de Weblog automatisch en geheel willekeurig oude artikelen naar de abonnees

Aangezien de website op dit moment volledig wordt verbouwd heb ik besloten om ook de Nieuwsbrieven weer een eigen plek binnen de website te geven. Er is een nieuwe Nieuwsbrief-component geinstalleerd, waardoor de Nieuwsbrieven in het vervolg dezelfde header zullen dragen als de website. Ook is een component geïnstalleerd die het mogelijk maakt om op de Nieuwsbrieven te reageren. En de keuze voor de verschillende categorieën Nieuwsbrieven keert weer terug. Ik hoop dat met name de herplaatsers hierdoor weer volop onder de aandacht zullen komen.

Op zaterdag 28 januari 2012 rond 19.00 uur is de laatste Nieuwsbrief via de Weblog van BS Sennenhonden verzonden.

Voor Weblog-abonnees die op dit moment (zondag 29 januari 2012) al een account op de website van BS Sennenhonden hebben geregistreerd, verandert er bijna niets. Net als op de Weblog ontvangt u vanaf nu standaard alle Nieuwsbrieven uit alle categorieën. Wilt u de Nieuwsbrieven uit een bepaalde categorie niet langer ontvangen, dan kunt u de instellingen hiervan wijzigen door in te loggen op de website en in het onderdeel 'Nieuwsbrieven' of in uw profiel op het tabblad 'Nieuwsbrieven' de vinkjes te verwijderen voor de Nieuwsbrieven die u niet langer wilt ontvangen. Wijzigingen opslaan, uitloggen en het is geregeld.

Voor Weblog-abonnees die op dit moment (zondag 29 januari 2012) nog geen account op de website van BS Sennenhonden hebben geregistreerd, zal de toezending van de Nieuwsbrieven na de laatste editie van 28 januari 2012 stoppen. Wilt u de Nieuwsbrieven graag blijven ontvangen, dan kunt u een account registreren op de website van BS Sennenhonden. Onderaan het registratieformulier kunt u de door u gewenste Nieuwsbrieven aanvinken en vanaf dat moment blijft u weer automatisch op de hoogte.
 
De Weblog blijft nog bestaan gedurende de tijd die nodig is om de huidige inhoud over te zetten naar de website. Daarna zal de Weblog worden opgeheven. Momenteel staan alleen de artikelen over het zelf drogen van snacks nog op de Weblog, de overige artikelen vindt u inmiddels al op de website van BS Sennenhonden.


BS Sennenhonden - Meppel
Betty Sikkema


PS: Mocht u niet langer gebruik willen maken van uw account op de website van BS Sennenhonden, laat u mij dit dan even weten door een reply op de Nieuwsbrief waarin u dit artikel ontvangt. Uw account zal dan worden verwijderd, waardoor tevens de toezending van de Nieuwsbrieven wordt stopgezet.© 2012 BS Sennenhonden

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor