bssennenhonden.nl
Menu
Al geruime tijd ben ik bezig met de voorbereidingen voor een Appenzeller (verjaardags)kalender, omdat er geen Appenzellerkalenders in Nederland te verkrijgen zijn. Ook een agenda staat op de planning. Na heel veel zoekwerk ben ik tot de conclusie gekomen dat de Entlebuchers en Grote Zwitsers met hetzelfde probleem te maken hebben: geen kalenders en agenda's in Nederland te krijgen. Voor de Berners zijn er wel enkele kalenders in Nederland te verkrijgen, maar voor een agenda ligt dit weer anders. De enige buitenlandse agenda die er in Nederland te vinden is, is niet vrij verkrijgbaar en bovendien moeilijk te vinden. Daarom heb ik besloten om naast de Entlebucher en de Grote Zwitser, ook de Berner mee te nemen in het project dat al voor de Appenzellers in gang was gezet.

Op woensdag 22-09-2010 had ik een afspraak bij de drukker, om inzicht te krijgen in de mogelijkheden die men mij kan bieden. Deze drukker doet al veel werk voor diverse rasverenigingen en heeft ook voorbeelden liggen van kalenders en agenda's die voor een aantal rassen zijn gemaakt. Op basis daarvan kan ik mijn ideeën verder gaan uitwerken en kunnen er gerichte vervolgafspraken worden gemaakt. Naast een (verjaardags)kalender en agenda staan ook ansichtkaarten en wenskaarten op het verlanglijstje. En er zullen ongetwijfeld nog meer ideeën ontstaan in de komende tijd. Eigenlijk is alles mogelijk, zolang het maar niet groter is dan A3-formaat.

Lijkt het u leuk om uw eigen Sennenhond terug te zien op een kalender, in een agenda, of op een wenskaart? Lees dan verder!

Voor dit project ben ik op zoek naar duidelijke digitale foto's van Sennenhonden, die qua uiterlijk aan de rasstandaard voldoen (stamboom niet vereist). De foto's dienen in een zo hoog mogelijke resolutie te zijn genomen en moeten qua compositie 'perfect' zijn, d.w.z. geen staart of oren die maar half op de foto staan, geen slipkettingen, geen poten die half op de foto staan, etc.

U kunt uw foto mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de volgende gegevens: 
* uw naam, adres, postcode en woonplaats 
* roepnaam van de hond en indien van toepassing: de officiële naam volgens de stamboom en het stamboomnummer 
* geboortedatum van de hond

Door het insturen van uw foto geeft u BS Sennenhonden toestemming deze te gebruiken voor het (laten) maken van de kalender en/of agenda. Uw foto zal niet zonder uw aanvullende toestemming worden gebruikt voor andere doeleinden. Mocht uw foto geschikt zijn om voor andere doeleinden te gebruiken (bijvoorbeeld voor het maken van een digitaal borduurpatroon of voor één van de andere onderhanden projekten), dan zal BS Sennenhonden hierover contact met u opnemen en met u overleggen op welke wijze dit kan worden ingevuld. Indien uw foto daadwerkelijk wordt gebruikt voor één van de projecten ontvangt u uiteraard een gratis exemplaar van het artikel waarvoor uw foto wordt gebruikt.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de inzendingen worden verwerkt. Zodra er nieuws is wordt dat via de Nieuwsbrief Webwinkelinformatie vermeld. In deze Nieuwsbrief vindt u ook de meest recente stand van zaken. En uiteraard ontvangen alle inzenders persoonlijk bericht.

NB:  U kunt alleen foto's insturen waarvan de eigendoms- en publicatierechten bij u zelf liggen. Door het insturen van foto's verklaart u dat u de eigenaar bent van de foto's die u instuurt en dat u bevoegd bent de foto's aan BS Sennenhonden ter beschikking te stellen voor publicatie. Tevens vrijwaart u BS Sennenhonden van mogelijke claims van derden welke verband houden met eigendoms- en/of publicatierechten.
 

BS Sennenhonden
Betty Sikkema

 

© 2008-2011 BS Sennenhonden - Meppel

Bandit Citta von Bännlifluh Balou Brando Floris Laresheems' Bhodi Aido Aykos von Gelor